Iga Pesaleidja Kassitoast võetud kassiga kaasa TASUTA LU LU 3in1 kassiliiv

Pesaleidja eesmärk on aidata kodutuid ja väärkoheldud loomi, otsides abivajavatele loomadele kuni püsiva kodu leidmiseni ajutisi hoiukodusid. Usinad vabatahtlikud Pesaleidja Kassitoas aitavad tänavale jäetud kassid üles vuntsida: pesevad, ravivad, vaktsineerivad ja hooldavad neid, et uued omanikud saaksid need sealt endale koju võtta

LU LU paneb sellele lahedale initsiatiivile õla alla ja annab iga Pesaleidja Kassitoast oma koju võetud kassiga kaasa TASUTA paki LU LU 3IN1 kassiliiva*.

Eestis jäetakse liiga palju kasse tänavale, tule ja võta omale kass Pesaleidja Kassitoast.

*LU LU 3IN1 puidust kassiliiv on pakitud ühekordsesse kassiliiva kasti, mille kaanest saab voltida kühvlid – nii ei pea kassiliiva kasti pesema. LU LU kassiliiv hoiab kodu lõhnavaba ka peale mitmenädalast kasutamist. Tänu suurtele graanulitele püsib kodu puhtana ning ning seda saab ka tualetist alla lasta.

20131119_113255 (2)

Pesaleidja logo